torsdag 5 mars 2009

Das Park Hotel i Tyskland med mottot "Pay as you wish"

Såg ett repotage för några år sedan i Sköna hem om hotell och kunde inte glömma detta jag nu vill visa er. Det är ett hotell i Tyskland med motto betala vad du anser det var värt. Hur mkt skulle du betala för en natt i en sådan här?....

Jag tycker den här idén är superkul och skulle absolut vilja prova, frågan om hur mkt jag skulle vilja lägga skulle det räcka med några hundralappar =)Kom ihåg och le lite extra idag, du ska se att de ger effekt på både dig och andra!

Stora kramar Anna5 kommentarer:

 1. Rolig ide, men jag tror jag skulle få lite cellskräck.. Kanske man skulle betala några hundra för en natt..
  Härligt att du ger lite positivism i dina inlägg! Jag ska le lite extra och vara hjälpsam idag för visst gör det skillnad!! Läser just nu "Munken som sålde sin ferrari"! Ett tips! (man får ta till sig det man kan och sålla bort en del, men i det stora hela är den bra tycker jag!).
  Titta in till mig jag har en liten uppmuntran!
  Kram Ullis

  SvaraRadera
 2. Hej Anna, Anna här :)
  Ja vad säger man om de där hotellet, får en känsla av att nån skulle kunna "rulla" iväg med en när man sussar som bäst ha ha, men å andra sidan får man våga lite i livet, eller hur!
  Kul att du gillade mitt inlägg, just de där kläderna kommer från en hemsida som heter http://www.mauritia.de
  men det finns ju massor fler, du vet-google is your friend :)
  Ha det gott sålänge Kram en annan Anna.

  SvaraRadera
 3. Wow, e impad! Där vill jag bo!

  SvaraRadera
 4. Hej!
  Nej, jag vill ha betalt för att sova i ett sånt där rör! Inget för mig! Annars en bra idé att betala vad man tycker det är värt!
  Hulda

  SvaraRadera
 5. Skickar en hälsning och önskar en trevlig fredag och en fin helg. Mvh från Peter Olofsson som alltid jästar din fina och trevliga blogg, lite dålig på kommentarer sista tiden, ska bättra mig(ler)

  SvaraRadera

Tack för att du tar dig tid ~~* ♥ ♥ ♥ *~~