söndag 15 februari 2009

Fornasetti
En bild säger mer än tusen ord....Men ngt måste jag få säga iaf , och det är att jag verkligen vill ha en vit/svart Fornasettitapet i hallen. På en liten vägg lagom stor för expriment....och pris också, för en rulle kostar 1095 kr! Så jag tror jag glömmer den illa kvickt.

Min andra idé till hallväggen jag har är att göra ett tapetcollage, man kan välja ut bitar av tapeter med samma färger och samma elr olika mönster och pussla ihop dem så de matchar...skulle kunna bli ganska häftigt tror jag! Någon av er som provat på detta?

Idag beställde jag hem Panduros kataloger, jag är redo för pyssel :)

Ha en underbar, lugn och skön start på veckan!

STOR


7 kommentarer:

 1. Hej! Jätteläcker tapet!
  Jag har inte testat att göra tapetkollage men det är säkert effektfullt!

  Panduro... Mmmm har hittat massor av kul där.
  Kolla in min sida, där finns massor av bilder från min återförsäljare.

  Kram britt

  SvaraRadera
 2. Hej! Vad kul att du tittat in hos mig igen! Jag blir jätteglad!
  Självklart kommerjag kägga ut bilder och visa så snart jag kan...Idag är min son hemma - snuva och hosta - känns som det aldrig tar slut...Får se vad jag lyckas hinna med idag - blir nog mycket legobygge ;)
  Kram Em

  SvaraRadera
 3. Hej!
  Visst är mönstret härligt från Fornasetti, jag älskar alla olika ansikten!! Ett tips är att försöka få tapetprover billigt om du vill göra ett collage! Förr betalade jag 20kr per bit,jag vet inte vad det kostar idag?
  Hoppas veckan blir bra och tack för titten!!
  Kram Ulrica

  SvaraRadera
 4. Hej Anna.Kul att du tar utmaningen med dig.Du ska utmana sju stycken som ska berätta sju personliga sanningar om sig själva.Länka till den dom fått den av.Återkommer senare i kväll,tidabrist just nu.Ha det bra .Anna

  SvaraRadera
 5. Jätteläcker tapet, men jag håller med dig.
  Priset är lite saftigt.
  Kram Åsa

  SvaraRadera
 6. hej Anna gör som det danska paret som jag bloggade om de har satt upp tapetbitar i sovrummet på två stycken lite större "tavlor" blev jättesnyggt så kan man bara byta ut dem när man tröttnat....Kram Annica.

  SvaraRadera
 7. Tjingeling! Hoppas helgen har varit fin...fast det ser jag ju att den har varit =) Mmm, dom är fina tapeterna....du skulle ju kunna skriva ut bilderna och sätta i olika ramar...många många från golv till tak...eller måla...låna en projektor?!

  HA DET BÄST ses snart ♥ KRAM

  SvaraRadera

Tack för att du tar dig tid ~~* ♥ ♥ ♥ *~~