torsdag 5 februari 2009


Loppis är ju poppis!

Nu har jag varit och köat till den så populära loppisen här i närheten!
Och OJ beredd er Shabby lovers att bli lite gröna av avund ;)

ALLT går att spraymåla vitt, det är min tanke när jag snokar runt därinne bland hyllor och vrår. Jag hittade små söta (halv läskiga) barnskor, glasburkar med lock, underbara gamla notblad, ljusstake, ännu en krans jag ska pynta till mamma osv ni ser ju själva på bilderna. Jag tänkte dessutom ha en utlottning för er kära läsare längre fram och kanske lottar jag ut ngt av detta....

Det kommer då självklart blir det både en, två & tre vinster!
Men ni får allt hålla ut för det ska fixas och trixas ordentligt
så att alla vinsterna blir riktigt fina och shabbiga :)Hoppas du haft en härlig dag, Kram Anna.

11 kommentarer:

 1. Spännande, då väntar jag......
  Kram Åsa

  SvaraRadera
 2. Tjing hade precis skrivit värsta långa kommentaren till dig....så försvann den=( Och nu är klockan över 1 på natten så jag får skriva i morrn istället...grrrrr!

  KRAM

  SvaraRadera
 3. Men vilken fin blogg... Jag gillar sha.ch. med inslag av glamour...Precis som din galge och dina smyckeshållare! O vad snyggt, var köper man det snygga?... också parfume...gott o snyggt! Det är så roligt mad tävlingar, det verkar ju vara bästa sättet att hitta till varandra. Vad kul att du vill vara med i våran Prinsess-tävling./Yvonne-prinsessans mamma

  SvaraRadera
 4. hej
  vad kul att jag hittade till dig =) har kkat runt en lång stund o njutit av dina underbara bilder och inlägg....hit återvänder jag garanterat....om du vill kika in hos mig jag målar möbler m.m
  kram pia

  SvaraRadera
 5. Vilka fynd du har gjort! Jag ser fram emot att få se resultatet av din "shabbning" :-).

  Kram
  Beatrice

  SvaraRadera
 6. Vad fint du har det! Gillar din jättefina galje och dina fina smyckeskors. Och din fina Ragdoll förståss.Kram Katta

  SvaraRadera
 7. Åh, du har kommit igång! Var inne här (minnet är ju inet det bästa) men då var det under construction :-) Härliga fynd du gjort på loppis! Man kan gör amånga bra fynd om man tar sig tid att titta och ser möjligheterna med prylen.

  Kram!/Heléne

  SvaraRadera
 8. Hej Peter Olofsson heter jag och har den här bloggen och en anna blogg om fysisk smärta www.jernsaxen.blogspot.com Hittade hit till din fina och trevliga blogg via min "bloggkompis" Flisan som du nu skickat en Award till hon länkade vidare till mig och nu är jag här, eftersom jag är en sådan där "mansperson" som man nu varnar alla kvinnor och barn för så har jag blivit lite försiktig tes så frågar jag alltid om det går bra att jag länkar till exempelvis din sajt och jag frågar alltid först om det är okej att jag lägger till att jag följer en blogg. Har fått ett rakt Nej, några gånger. Respekterar jag självfallet utan krumbukter, det är mer trist för den som säger nej än för mig egentligen, om du förstår vad jag menar.
  Det här med gamla barnskor, kul att du skriver lite läskigt, det är fler som skriver så när det köpt lite slitna barnskor(ler). Det är väl inget läskigt fast jag förstår tanken, vill du ha något riktigt läskigt så kan du få min mellan sons jympadojjor i storlek 47, äkta shabby shik om man sprejar dom i vitt. Ha nu en bra helg och har du något trevligt boktips så är jag gift med en liten "gullig" varelse sedan 20 år tillbaka som i bloggsammanhang kallas "Lilla Frun" hon är pocketfantatiker och har du det intresset också så titta in på www.pockethexorna.blogspot.com Som du ser så stavar vi alla våra bloggar med e istället för ä!

  SvaraRadera
 9. Oj så mycket roliga loppisfynd !
  Visst blir man glad , det är som en skattjakt !
  Ha en fin helg !
  Lotta

  SvaraRadera
 10. Hej igen!

  Jag älskar också loppis - man får ju ståpäls!! Maken får stora självan.... Inte ofta man får gå på loppis här i Stockholmstrakten bara. Var ligger din loppis??

  Jovisst har jag sånt där blomte. Det är handknutna terosor av grönt te som slår ut i glaset eller kannan. Kolla här:

  http://www.tefrossa.se/handknutna-terosor-av-gront-te-p-454.html?cPath=53_59

  Vi hörs!

  Lena

  SvaraRadera

Tack för att du tar dig tid ~~* ♥ ♥ ♥ *~~