tisdag 17 februari 2009

Pysseldrömmar...

Köpte massa bra grejer till diverse pyssel på Claes Olsson för ett tag sedan. En håltång, klisterbokstäver & nummer, ett set med miniramar på stafflin, gardinspiral och öljetter. Jag har tänkt att bl a ngn gång göra en vimpel, tagslappar att hänga på burkar, döpa burkar och lite av varje man kan hitta på. Håltången är jättebra att ha, hur många ggr har man inte behövt håla ett skärp menar jag =) Och nu slipper jag störa skräddaren för att hjälpa göra hål eller stå själv med spik och hammare!

Jag köpte även armband som hade fina berlocker man kan ha till sitt pyssel. Så det är en bra idé, gå igenom era smycken och titta om ni hittar ngt ni kan använda. Jag har så mkt pysseltips nu i huvudet att jag vet inte vart jag ska börja! Ni ger mig så mkt inspiration och det är jättekul. En sak som också är kul är att nästan varann dag är det ngn som vill följa bloggen! I skrivandets stund har jag redan 16 st! Det är väldigt smickrande och roligt, välkomna!


Får inte glömma och visa upp min award jag fick idag av supertrevliga Malin på Montebello möbler! Tack så mkt, jag blev såklart mkt smickrad och glad! Har ni inte kikat på hennes blogg så gör det bums. Hon och hennes man gör om gamla möbler till fantastiska objekt som de sedan säljer.


Snart är det dags för mig att dela ut en hemmasnickrad award igen =)

Idag bär det av till Loppisen, tjohooo! Wish me luck!

Ha det bra alla trevliga tjejer ni är bäst.

Kram Anna


11 kommentarer:

 1. Hej Anna! Tack så mycket, ja det ska bli kul att komma "hem" igen och närmare mina föräldrar och syskon så allt blir nog bra även om det är mycket jobb som väntar med flytt, städ osv. MEN en dag i taget. Underbara bilder du lagt ut! Du är duktig! Ha en bra dag! Kram Christa

  SvaraRadera
 2. Hej! va mycket roliga saker du grejar med!
  Ska bli kul att se vad det blir.

  Kram britt

  SvaraRadera
 3. Det här med ordet "pyssla" är intressant men jag tycker att det någ har att göra med lite mindre småskalig verksamhet en del säger ju att de "pysslar" när de renoverar huset eller bilen, men att "pyssla" är just det du beskriver papper, klister, pärlor, sax mm.
  Har då själv alltså inte "pysslat" på flera år, blev en del påskpyssel när barnen var små.
  Fas länktan kommer på mig ibland har sedan 10-12 års åldern gjort fantasifulla fotoalbum, men sedan allt blev digitalt har det blivit sådan mängd bilder. Men i en låda ligger broschyrer, biljetter, kvitton mm från vår husbilssemester i Frankrike i somras och väntar på att få bli "pysslade" med och sedan resultera i ett levande vackert resealbum.
  Får stänga ner bloggen ett tag! Tack för att idén väcktes till liv! Ha en fin dag mvh från Peter Olofsson som idag vältrar sig i mattor på Oumberligabloggen!

  SvaraRadera
 4. Hej!

  Här har det inhandlats en massa pyssel kan jag se, vad kul.....

  HA´det så gott!
  MiaMaria

  SvaraRadera
 5. Jag känner ända hit hur pysselgalen du är, det fullständigt vibrerar i luften hihi..Nästa gång jag besöker sthlm.blir det besök på panduro och många fler butiker förstås. Det blir en vårrsa. Det där med smycken va en bra ide. Får se om jag får till ngt. Stora kramen från Anna

  SvaraRadera
 6. Tjing! Kan en kommentar bli för lång.....NEJ..!!...jag tror inte det, fniss =)

  Själv är jag ju lite mer fåordig...särskilt vid den här tiden innan jag ska iväg till jobbet...men jag kan ju ändå inte hålla mig från att kika bloggen...skadad ?!=)

  Ha det fint och lycka till med fynden

  ses senare

  KRAM Line

  SvaraRadera
 7. Smart med tången! En sån ska inhandlas.
  Har så många idéer som sprutar ur öronen .. hoppas jag får lite tid över snart så jag kan pyssla med.

  Happy Pyssel,
  kramar Malin

  SvaraRadera
 8. Kul med pyssel!!
  Tack för att du vill vara med i min tävling om rullgardinen, och tack för länkningen!!
  lycka till önskar jag dig!!
  kramis

  SvaraRadera
 9. jag var på smyckesparty en gång det var kanon kul.
  Kram Lotta

  SvaraRadera
 10. Kul att du gillade mitt lila tema. Tänkte på dig när jag fixade den. Har man blivit galen eller..I bland känns det som man känner varandra lite. Vi ses Anna

  SvaraRadera
 11. Åh vad spännande att få se vad det blir för spännande saker... Visa dem gärna när du sedan knåpat färdigt.
  Alltid så kul att få se...

  Många kramar
  Elin

  SvaraRadera

Tack för att du tar dig tid ~~* ♥ ♥ ♥ *~~