tisdag 4 augusti 2009

Ett erkännande?Är väl att jag antagligen inte kommer blogga mer...vet ej om det är nånsin igen elr ifall inredningsandan faller på en vacker dag...jag hoppas det men vill inget lova. Inte för det är någon nyhet att jag inte bloggar så mkt men jag har ju lite dåligt samvete. Jag fortsätter dra mig undan men har inte glömt er. Jag hinner helt enkelt inte med det just nu bara :) Här har ni mig på bild hihi som vi i denna inredningsblogg värld sällan visar ( alltså på oss själva :) Den gamla kärran bakom mig står på en fin strandtomt och den vill de som bor där göra sig av med! Helt galet tycker jag, den är ju jättefin och antik om inte annat haha...så jag tyckte och sa, låt den vara och stänk lite vit färg på den så blir den ännu vackrare! För ALLT blir ju fint med lite vit färg elr vad säger ni? ;)

Ha det så gott alla vänner därute! Fortsätt gör era hem lika vackra som ni är

Lämnar er med fina och tänkvärda ord!

Kramar Anna
7 kommentarer:

 1. Vilken fin bild på dig, du är ju jättesöt!

  Synd att du inte bloggar mer men det är ju verkligen så att man måste ha både lust, tid och inspiration för att blogga, annars blir det bara ett måste.

  Hoppas du har en bra sommar. Lämna gärna ett litet avtryck då och då om du kikar in och har lust

  Kram Lena

  SvaraRadera
 2. Lycka till med allt som du gör istället för att blogga! :)

  Ha det riktigt gott!

  SvaraRadera
 3. Hej och hej då....tack för de tänkvärda orden=)

  Ha det gott!!!
  Kram Annica.

  SvaraRadera
 4. Ha det gott och kikar du in så är du ju alltid välkommen .Ha det gott kramizar ~~~~RITA~~~~¨~¨.

  SvaraRadera
 5. Hej!
  OK, det måste kännas hårt för dig, men ibland måste man ta ett avsteg från stigen!
  Och jag kommer att sakna dig!
  Ha det nu gott! Så kanske vi ses igan...
  Hulda

  SvaraRadera
 6. Lycka Till med vad du företar dig och Välkommen Tillbaka om andan faller på!! Jättefin bild på Dig!! Visst är det ovanligt att visa bild på sig själv, vi är lite sparsamma med det!! Har nu själv en liten bloggpaus, det behövs ibland! Kommer att sakna dig!
  Kram//Ulrica

  SvaraRadera
 7. Tjingeling!!!! Väldans....du, det snöar fortfarande här på bloggen =) Så kul att du kikade in till mig med en hälsning....såg den ju inte förrän alldeles för sent, eftersom jag inte haft något bredband förrän nu.....

  Jag är ju bara LITE avundsjuk...HUR var konserten!!!!! Önskar att jag varit där.....men,men jag traskade väl förmodligen runt i skogen med katterna i koppel...det är typ det vi pysslar med nu för tiden...in(ut)skolning av Nalle och Elsa så att dom ska lära sig vart dom hör hemma....mycket spännande att få springa i gräset och jaga fjärilar =)

  Ursäkta osammanhängande svammlet, mycket jag vill skriva,men nu är klockan som vanligt alldeles för mycket! Jag kommer sakna dig....du kan väl kika förbi ibland även om du väljer att låta bloggen vila....
  Ha det fint och krama Fnatten från mig.

  PUSS ♥ !
  Line

  SvaraRadera

Tack för att du tar dig tid ~~* ♥ ♥ ♥ *~~