fredag 7 maj 2010

Välkommen kära maj-månad- du har varit eftertrånad*

Se där vilken fyndig första mening efter en lång tystnad här på bloggen! Känns lite tråkigt kanske men det visar ju att man har ett liv ;) Vad händer i Fåfängans hem? Jo det är renoveringdags i badrum! Planerad start är v20 *tjohoo* Det blir nedsänkt tak med spotlights, fondvägg och helt ny inredning. Pricken över i blir kanske denna skönhet...En lacksvart tvättmaskin :) Superspännande! Tänk vad svårt det är att välja kakel och klinker, för inte tala om kakel/klinker till fondvägg! Inget man kan ångra och måla över som man är van vid. Nåväl jag tror det blir läckert.


Bjussar på lite hemma hos oss bilder så länge...den här gången i matrummet där jag och min laptop håller till ;)


Måste ju tala om hur oerhört nöjd jag är med kristallkronan ni ser. Den har varit på tal en gång tidigare i bloggen men jag är så glad i den! Jag fann den övergiven och med alla kristallerna kvar i ett soprum!! * Halleluja moment*


Nu var det tänkt att jag skulle lägga in flera bilder i detta inlägg men blogger vill absolut inte låta mig göra det. Så tills nästa spännande inlägg med projektet badrumsrenovering ni ska få hänga med på....TREVLIG HELG!


Kramar / Anna.


3 kommentarer:

 1. I ett soprum...Hur tänkte de då??? ;)

  Så himla fint!!

  Lycka till med alla badrumsbeslut och Trevlig helg!

  SvaraRadera
 2. Welcome back!!
  Såå snygg kristallkrona!! Tur för dig!
  Älskar dessa, har tre stycken.. Det är härligt att blanda nytt och gammalt!! Visst är det svårt med badrum(och kök), man ska ju leva med dom ett tag!! Men det blir säkert superfräscht!!
  Önskar dig en Toppen Helg!
  Kram//Ulrica

  SvaraRadera
 3. Jag vill se MER av ditt hem! Du har en helt underbar stil!

  Jag är på jakt efter kristallkronor. Ska ha tre stycken olika i vår hall.
  Vill ha silver. Då jag inte sett så många i silver så får det nog bli att spraya dom o då måste jag hitta dom billigt...gärna i ett soprum :)

  Ha det Bra!

  SvaraRadera

Tack för att du tar dig tid ~~* ♥ ♥ ♥ *~~