måndag 9 februari 2009

Ännu en Award!

Igår fick jag en riktig pärla till award! En vacker bild på en sekretär i Louis XV stil tillverkad av en Fransk möbelsnickarmästare under 1750-talet.
Den tackar jag Oumberligating för, precis i min smak och en fin motivering som lyder: För den fint komponerade bloggen, bild och formkänsla och självfallet för att den går i "Barockens" tecken.

Igår satte jag upp golvsocklar på de ställen vi inte hann i helgen och som innebar borrning i 180 då vissa bärande väggar verkar va fyllda med sten (?) Slitigt värre men det är värt det i slutändan som allt arbete i hemmet är. Och vem har sagt att inte tjejer kan ?!

Fint med ordentliga socklar tycker jag


Jag borrade fel några gånger som du ser på bilden ovan....................SKOJAR! Väggarna ser ut såhär när man dragit bort de gamla socklarna.

Superborren är min bästa vän hihi. Sen ska det målas och donas och fylla små hål med spackel och fog! Oj så roligt jag får det att låta ;)


Efter det hade jag "inventering" av lite pyssel och fynd på matrumsbordet. Det är även härinne jag sitter och bloggar med er :) Fast då är det självklart städat.


Du bara bloggar & bloggar muttrar misse...
Missa inte morgondagens inlägg, då visar jag min öppna spis från Real Flame!

Här får ni en sneak peak av den.Ha en fin tisdag mina vänner

4 kommentarer:

 1. Hej där Nattugglan!! *ler*

  Åhh, vad jag gillar din KisseFnatt!! Han e ju bara för söt, där han dyker upp på bild!

  Ja, det e irriterande när sakerna går sönder eller tar slut mitt i en "fixareperiod"..

  Men du! Visst e de skönt att va tjej som fixar själv!! Fast det e ok att ha nån som kan hjälpa till oxå! ..ibland..när orken tryter..eller när det e nåt "skitgöra"..*ler*

  Tack för berömmet för bilderna!!

  Ha det bäst!
  Kram!
  Iréne

  SvaraRadera
 2. Hej1

  Så flitig du är...visst är det vackert med socklar..blir liksom mera rum då...jättefint du gjort....

  Ser mysigt ut på öppna spisen..

  Ha´en bra vecka!
  MiaMaria

  SvaraRadera
 3. Vad du jobbar, listen blir verkligen fin och den där kissen du har han är ju för go, dessa ögon....ser fram emot att få se mera utav spiseln, ha en bra dag, kram VIOLAN

  SvaraRadera
 4. Hej vännen, vad fint det blir med listerna - du är duktig du!. Du har fullt upp om dagarna ju med inredning och blogg. Det är så roligt att kika in här på kvällen och se vad du har för dig. Ha en bra kväll. Kram kram

  SvaraRadera

Tack för att du tar dig tid ~~* ♥ ♥ ♥ *~~