torsdag 18 november 2010

Sista gången 20+...


Vad har hänt sedan bloggen legat nere i Somras? Sedan jag bloggade sist och önskade er en trevlig midsommar? Jag måste tänka efter...det är ju upp till ett halvår sedan. En sak är säker...jag har fyllt år. Jag är ett sommarbarn som nu inlett den sista siffran i 20 eran...jag blev alltså 29 år i somras.

Om man tänker tillbaka för säg...sju år sedan, trodde jag nog att jag skulle ha barn vid den här åldern. Men det har inte blivit så. Det får komma senare tror jag. Att jag skulle ha ett arbete jag var stolt över hoppades jag, och det har/är jag idag- det känns bra. Frågan är nu...vad tror jag har hänt om tio år?...jag tror...definitivt barn & är gift, har det största & finaste hus ekonomin tålde, bra jobb där jag trivs. Förhoppningsvis god och stabil hälsa.
Säkert gjort någon form av "föryngring" i mitt utseende! Ha !Här nedan följer lite bilder från den 12 Juli 2010...


Jag önskade mig ingen tårta...annars skulle jag säkert valt Princesstårta då jag älskar marsipan. jag var sugen på nygräddade våfflor med jordgubbssylt & vispgrädde - och det fick jag.
MMmm gott!
Trevlig helg önskar jag er nya som gamla bekanta.
1 kommentar:

  1. Vilket mysigt inlägg! Din födelsedag såg ut som en riktig fullträff! Mysigt med picknick och med våfflor. Åh, jag är så himla sugen på våfflor, stod på affären igår och försökte lirka med Martin "snääääääälla...." hihi, passade inte så bra just igår men nu blev jag så himla sugen igen när du visade en bild så kanske till på söndag! :)

    Puss & Kram


    PS Kul att du kommit igång med bloggen, heja heja!

    SvaraRadera

Tack för att du tar dig tid ~~* ♥ ♥ ♥ *~~