söndag 15 februari 2009


Hejsan!

Hade ni en fin alla hjärtans dag? Vår var jättefin med mysig promenad, trerätters middag, melodifestival och utbyten av extra många vackra ord. Den bästa hittills av våra snart fyra år tillsammans! Jag måste visa presententen jag fick av Henrik, ett guldhjärta med diamanter...det var alldeles för mkt! Ni ser den på bilden ovan... Jag blev superglad =)

Tack så hemskt mkt Hjärtat mitt!

Middag till solnedgången...



Passar på och visa fredagens pyssel som min mamma skall få, har nämligen lovat henne en krans. Det får bli en sen alla hjärtans dags present. Blir många kransar här känner jag men de är så roliga och enkla att göra =)

Vi ses imorgon, ha det så bra tills dess.


6 kommentarer:

  1. Wow, vilken underbar och lyxig present du fick!!!!!!

    Superläckert!

    Du är såå flitig med inlägg. själv sitter jag här och vaknar vid bloggen med en kopp kaffe. Jag jobbar som sköterska på en akutmottagning så det blev min alla hjärtans dagskväll :D
    Fast vi hade lugnt så det var helt okey.

    Vad är det för loppis som du varit på? Den låter intressant, jag antar att det är här i Stockholmstrakten. Fy vad allt är grått och trist.......

    Kram Lena

    SvaraRadera
  2. Vad fin kransen blev!
    Har en likadan krans liggande, som jag inte kommit på vad jag skall göra med...
    Tack för inspirationen!
    KRAM: Annette

    SvaraRadera
  3. Hej Anna!

    Vilken vacker present du fick!!

    Låter som ni hade en perfekt dag! Härligt!

    Kransen blev jättefin! Visst e de roligt m kransar! Jag gjorde en härom kvällen! Med spetsar..men har ingen aning om var jag ska hänga den.. det får väl värka fram..*ler*

    Kram! Iréne

    SvaraRadera
  4. Hej!
    Vilken otrolig present av gubben du fick! Härligt!
    Vi var bortbjudna på lunch allahjärtansdag. Trerätters fantstisk med t.o.m. hemlagad glass med varm kolasås. Det var en kock som vi åt hos! Så vi rullade hem!
    Och vilken härlig spis du har. Helt rätt, har man ingen får man se till att få en iallafall!
    Ha det bra!
    Hulda

    SvaraRadera
  5. Hej Anna!!

    Dockhuset kostar 1500 kr och kommer in i april igen!! Har köpt två och ett är redan bokat!! Är du sugen så tjoa till..=)

    Var kan man hitta den underbara stolen som korthållare??

    kramar Malin

    SvaraRadera
  6. Hej Anna!Det låter som en romantsk afton.Vacker present du fick!Vi var trötta på kvällen efter många timmars bilkörning från sälen.Satt och slöa framför teven.Fick vackra tulpaner av min käre man.Vilka fina kransar du gör.Kram Anna.

    SvaraRadera

Tack för att du tar dig tid ~~* ♥ ♥ ♥ *~~