torsdag 19 februari 2009

HM HOME


Äntligen har H&M´s kollektion för hemmet kommit ut och finns att köpa endast på nätet! De presenterar mkt snygga saker jag tror skulle passa många olika inredningstyper. Produkterna delas in i följande: Graphic, colourful, natural & classic.

Själv är jag mest intresserad av graphic. De har satsat på mkt textilier såsom kuddar, sängkläder, handukar etc. Väldigt fina bilder och upplägg.
Dock är jag lite mer intresserad av de möbler och andra detaljer jag ser på bilderna som de inte säljer...Nedan har jag samlat några av mina favoriter ur shopen. Jag kommer definitivt köpa en sängkappa till mkt bra pris och jag är väldigt glad att den finns till våran 160 säng! Jag är även lite intresserad av sängpåsen nedan...


Tvättpåse 149 kr


Badrumsmatta 98 kr
Matta 149 kr
Hamamhanduk 129 kr
Pläd 398 krSängkappa i flera strl och prisTvättpåse 2 för 98 kr


Hoppas du också hittar ngt i shopen du tycker om.
Ha en superduper dag!
Snart lovar jag visa upp mina små fynd från gårdagens loppisrunda, tar bara lite tid och fixa om dem lite....



9 kommentarer:

  1. Det ar inte alls tokiga saker ska ta en titt i helgen...
    kram Annica.

    SvaraRadera
  2. Jag fick också starka habegär på deras sida, men som du säger så föll jag för miljöerna och rekvisita.... ;-)

    Kram Britt

    SvaraRadera
  3. Ja varför inte en fin tvättpåse, skall fundera på det! Tittar in för att självklart önska dig en trevlig och fin helg! Mvh från Oumberlige Peter!

    SvaraRadera
  4. Verkligen fina saker från HM men jag tycker det är synd att man inte kan köpa i någon butik med, jag är ju verkligen butiksshoppare vill alltid känna på sakerna först.Vad flad jag blir att du upskattar lila visst är det underbart.Färger är underbart, jag menar inte att det behöver se ut som en regnbåge hemma men någon liten färg nånstans skadar ju inte.Vilka fina nyanser du har på lotuslyktorna i ditt vardagsrum (och resten av rummet med för den delen) Ha en bra fredag och helg, kram Katta

    SvaraRadera
  5. Sorry för stavfel, flad=glad.

    SvaraRadera
  6. Hej Anna! Tack för din kommentar inne hos mig! Fin blogg du har.. Ja nu ska jag kolla in HM home idag! Ha en bra helg!
    Kram /Anna

    SvaraRadera
  7. Hej Anna.
    Oj,vad mycket fint du visar från HM.
    Gillar mattorna,och får nog kolla närmare.
    Ha en trevlig helg
    kram kram Anette

    SvaraRadera
  8. Hej!
    Visst har dom mycket inspirerande och kul! Jag ska gå in och titta lite extra nu! Ser fram emot en titt på dina loppisfynd!
    Ha en mysig helg!
    Kram Ulrica

    SvaraRadera
  9. javisst var det mycket fint,bra priser osv..mn had nog trott tänkt mig något mer på nått vis..ja ja det kommer säkert..önskar dig revlig helg..kram E

    SvaraRadera

Tack för att du tar dig tid ~~* ♥ ♥ ♥ *~~