tisdag 24 februari 2009

Nygammalt inlägg

Noll inspiration då bloggen är under construction så att säga ( igen ). Jag hoppas jag orkar ta tag i den snart. Jag lägger ut ett nygammalt inlägg från förra bloggen. Och det är på min första lägenhet, den vill jag nämligen ha med här i Fåfängans arkiv.

Här kommer en bildkavalkad med bilder från min första lägenhet jag bodde i från jag var 18 år till och med 26 år. Det var en etta på 34 kvm och låg på tredje våningen. Här är inför visningen och jag har själv stylat den. Vilken enorm skillnad jag har fått när det gäller smak och inredning... Skoj att man förändras så.

Dessa väggar i lägenheten har varit med om ett och annat kan jag lova. Det stora rummet har både varit ljust och babyblått och mörkt lila med leopardsoffa! Här talar vi kitsch för HELA slanten och badrummet var så starkt rosa att jag fick svindel när jag gick in där. Hallen var en gång i tiden blommigt turkos i regnbågens alla färger, jag satte nämligen upp presentpapper överallt *skratt* det enda som klarat sig är köket som var då ljusgult. Jag har med andra ord verkligen testat, de var faktiskt riktigt roligt. De senare åren mogna jag till och tyckte om mer jordnära toner såsom vitt, beige, brunt, grått och svart. Den smaken har som tur är någorlunda hållt i sig men jag älskar fortfarande lila toner. Dock kanske då EN vägg och inte fyra hihi.

Många kramar, jag saknar er!

Anna

5 kommentarer:

 1. Men det var en söt liten lägenhet. Visst är det konstigt att ens smak förändras med åldern eller är det tiden?
  Kram Åsa

  SvaraRadera
 2. Hallo! Visst är det kul att titta på äldre kort!Roligt att se att man utvecklas men jag tycker lägenhten var jättefin! Är helt slut efter två dagars slalom...men det är kul!
  Hoppas allt är bra!
  Kram Ullis

  SvaraRadera
 3. Men stackars dig! Du - imorgon tror jag att du känner för att fixa till bloggen igen. Det är sååå kul å hälsa på hos dig vet du. Man blir vansinnigt irriterad och trött när saker o ting inte funkar.

  Så kul med bilderna från 'förr'. Tänk vad vi förändras i livet, tur är väl det förresten.

  Stor kram på dig nu,
  Malin :)

  SvaraRadera
 4. Det fixar sig! Ge det några dagar så är inspirationen på topp igen!

  Kram på dig!!

  SvaraRadera
 5. Ta det lugnt med blogge, finns risk att man förtar sig(ler) ibland, synd vi inte bor grannar, för då kunde jag komma över till dig och duscha, ja va inte orolig det är inte fula gubben som pratar, duschar själv, fick när jag såg ert fina golv i badrummet känslan av hur skönt det måste vara att gå på det fina golvet precis efter det att man klivit ut ur duschen, pga borreliaförlamning som jag hade under något års tid och nästan all sensorisk känsla försvann under fötterna så funderar jag mycket och njuterav sådana vardagliga detaljer som hur ytor och strukturer känns, gick i princip barfota i 4 veckor på raken i somras. Ha det bra och ta det lugnt och var rädd om dig mvh från Peter!

  SvaraRadera

Tack för att du tar dig tid ~~* ♥ ♥ ♥ *~~