måndag 23 februari 2009


Problem med bloggen...

Jag har problem med bloggen..sedan i helgen när jag skulle lägga upp inlägg jag redan knåpat ihop för ett tag sedan vägra det visa sig....Jag blir gaaalen snart.
Så nu har jag provat och byta mall för att testa och nu plötsligt går det att lägga upp inlägg MEN då faller ju min tredje sidokolumn bort...Suck* Någon av er som haft detta problem?

De e väl " bara" att redigera nya mallens html koder igen då ?

Hoppas ni har tålamod och jag kommer ju lägga upp inlägg med det kommer inte se riktigt lika tjusigt ut ;) Ska be killen och knåpa med koderna igen hihi.

Massa kramar snart e jag på banan igen och ska då komma o hälsa på er bättre!

Håll ut =)

Många kramar Anna

8 kommentarer:

 1. Tack för titten hos mig, vilken fin blogg du har med mycket vackert och inspiration till max. Vad söt han är din Fnatt.
  Kram på dig/Ingela.

  SvaraRadera
 2. Åhhh vad jobbigt när det inte funkar,
  Hoppas det ordnar till sig snart. Kram Åsa

  SvaraRadera
 3. Har märkt att det inte gått att se dina inlägg, men nu verkar det ju funka igen!

  Håller med om de där tre önske-resmålen, Maldiverna är no 1!

  Kram

  SvaraRadera
 4. ♥Tjing Anna panna! Jag har inte kunnat se dina inlägg eller lämna kommentar...men när jag är inloggad och inne på min instrumentpanel kan jag se att du gjort nya inlägg iom att jag följer din blogg. MEN (ännu ett=)) Jag har bara kunnat se hela inlägget i google reader och där kan man inte lämna kommentar, bara skicka mail....försökte med det men hade fel adress=) Summan av kardemumman är väl ändå att din blogg och alla inlägg faktiskt har funnits här hela tiden....knasigt.

  Håller tummarna att det löser sig
  ♥STÖRSTA KRAMEN♥

  SvaraRadera
 5. Förstår att du har problem, hoppas det fixar sig. Funderade på var du tagit vägen. Kram Anna

  SvaraRadera
 6. Vågar inte uttala mig om just din blogg, men annars har det varit lite olika problem på blogspot den senaste veckan (eller kanske två). Bilder som inte kommer upp på olika bloggares sidor och även strul när man vill kommentera hos vissa.
  Undrar om det är just blogspot som problem tro.?

  Ha det!

  SvaraRadera
 7. Vad jobbigt att inte bloggen funkar riktigt för dej, det kanske löser sig snart? :-) Man får ju hoppas det iallafall.

  Kramar Benita!

  SvaraRadera
 8. Hej!
  Ja, det har varit problem med att se min blogg med! Och annat strul också, det är nog blogspot som krånglar! För jag gjorde ingenting, så började det funka igen!
  Hoppas det ordnar sig!
  Hulda

  SvaraRadera

Tack för att du tar dig tid ~~* ♥ ♥ ♥ *~~