tisdag 10 februari 2009

Tips ! Dekorera med stenar i handfatet så förhindrar du att ringar och annat försvinner ner i vasken. Dessutom är det riktigt snyggt!





11 kommentarer:

  1. Hej!
    Pust, en liten paus bara! Jo, jag kommer att sy enkla möjligaste sängkappa! Och det är när man tar och rynkar dubbelt och syr fast det rynkade på en botten. Den botten lägger jag sen på madrassen, under själva bäddmadrassen! Jag hade en med vikta hörn tidigare, men vill ha lite mjukare form nu. Jag kommer att köpa antingen lakansväv eller linne. Får se vad som finns i affären i rätt kritvita färg! Så jag har inget mönster utan mäter upp själv. Det är busenkelt.
    Nu fikadags med vovven!
    Hulda

    SvaraRadera
  2. Hej där, Tack för din snälla kommentar.. Sune hälsar så gott...
    Vilket bra tips..
    Kramis/Annelie

    SvaraRadera
  3. Hej Anna , tack för hälsningen=)

    Du! Vilket bra tips undrar vad sambon skulle säga han tycker jag har lite konstiga ideer ibland men på sluttampen får jag för det mesta som jag vill...hehe...gillar din sida med ...nu läggs du i länklistan!

    Kram! Annica.

    SvaraRadera
  4. Halloj!

    Vilken kul idé!!

    Kanske några vackra stenar man hittat vid havet...mmm...

    Har du bytt header? Eller e de jag som e lite halvblind o inte sett den förut kanske...*ler*
    Snygg iaf!!

    Ha de gott!
    Kram! Iréne

    SvaraRadera
  5. Åh vilken fin ny header du har!!!!!

    Superfin!!!!

    Håller med dig fullständigt om rokokon.....Men jag gillar även den lite enklare gustavianska stilen som kom direkt efter....


    Stor kram


    Flisan

    SvaraRadera
  6. Hej!
    Jag ser att du ändrat lite utseende på din blogg! Snyggt!!
    Visst är det härligt med antika möbler och dess olika stilar! Älskar att bo på slott och herrgårdar för att få inspiration!!(även om det blir långt mellan gångerna...)
    Kram Ulrica

    SvaraRadera
  7. Hallå! vad kul att du kikade in hos mig....jo dockskåpet var i byggsats och inte så svårt att montera.....Dockskåpet kan du se under mitt bloggarkiv...September.
    Ha det gott!

    SvaraRadera
  8. Hej Och tack för din kommentar. Kul att hitta hit till din blogg tycker den verkar mycket spännande och så har du ju en supersöt katt. Här haar du en till som gillar rockoko, kostymfilmer och sånt.I Stockhom finns det bla en förening som heter Gustafs skål där man klär ut sig i 1700-talskläder och "leker" 1700tal med fester och annat skoj.Tror det finns andra liknande föreningar med.Kram Katta

    SvaraRadera
  9. Vilken inspiration=)! Tack för din komentar, blev jätte glad=)...Här kommer du se mer av mig. //Cissi

    SvaraRadera
  10. Tjingeling Anna! NICE....siktigt fin ny header!!! Kikade in redan i morse, men jag kan ju inte lämna kommentar här när jag surfar med firefox som jag brukar utan måste byta till explorer....därför är jag lite sen ;) Lille Fnatt med ögonen Åh...söt även om han såg lite butter ut. Snygga lister också starkt jobbat!

    SEE YOU

    KRAMEN

    SvaraRadera
  11. Vilket toppen tips!
    Det är ju skitsnyggt.
    Oj, nu börjar jag få så många idéer till nytt badrum så jag måste nog börja göra en scrapbook på det oxå. Visserligen kan jag ju lägga stenar redan nu, men det är så fult därinne så det skulle inte göra nån nytta.

    Kramar Malin :)

    SvaraRadera

Tack för att du tar dig tid ~~* ♥ ♥ ♥ *~~