torsdag 6 januari 2011

Chapter ONE


Chapter ONE, N.Y.C.

" The Hilton Vacations West 57th street"

Hej alla vänner och alla som jag känner! Hur mår ni? Har ni haft en bra jul och nyår? Nu är det 2011 - ett helt decennium är förbi, galet vad fort tiden går... Nu lite då och då kommer jag visa bilder från senaste resan till New York. Jetlagen har precis släppt och man börjar återgå till det vanliga livet igen. Resan till N.Y. med dess minnen är fortfarande starka och jag kommer visa hur mkt bilder som helst för er! Jag hoppas inte jag på något sätt tröttar ut er. Det blir lite blandat, likaväl vanliga stadsbilder och sevärdheter som min shopping :D En sak är säker som jag bara måste tala om på en gång... - ÅK TILL NEW YORK!!! Det är precis som på tv, hööööga hus, mkt folk och grym shopping! Fantastisk upplevelse man bör passa på att göra medans man är "ung" då det tar lite på krafterna denna stad.

Som vanligt blir det bildkavalkad på hotellrummet. Det måste alltid fotograferas DIREKT när man checkat in, för det kommer aldrig nånsin vara så fint igen. Så bort med allt övrigt tjafs man har med sig och sambon gömmer man undan så han inte kommer med på dessa viktiga bilder!! ;)Vi fick ett rum på 20e våningen av totalt 26, helt okej!


Marmor i badrummet


Tvättställ i sten
Småflaskor jag tar med mig hem till samlingen :P
Snygg stol


Bra och stor säng med ett täcke som garanterat var 3 meter brett!Vår vy...


Älska uteterassen nedanför!! Såå New York!


Må bäst! Love / Anna.

2 kommentarer:

 1. OMG NY !! nu blir jag minsann lite avis :)..lika underbart som du skriver..och visst är Stockhlm "livet på landet"..må så gott /Marie..ps har en utlottning på bloggen nu..goddie bag från Åhlens..

  SvaraRadera
 2. Sååå Underbart!! Vill genast boka en resa:)
  Hoppas du mår Toppen!
  K
  R
  A
  M
  //Ulrica

  SvaraRadera

Tack för att du tar dig tid ~~* ♥ ♥ ♥ *~~